WELEDA Balzam po holení 100ml

WLD115747
5 hodnocení

Zklidnění a přirozená péče

Jemná kompozice čistých přírodních složek pěstí a zároveň zklidňuje citlivou pleť obličeje a to jak po suchém, tak i po mokrém holení. Rostlinné oleje a vosky dodávají pokožce tuky, Aloe vera podporuje přirozenou regulaci vlhkosti. Výtažky z heřmánku a myrhy pomáhají předcházet zánětlivým projevům a zastavují drobná krvácení. Po použití zanechává Balzám po holení Weleda pocit hebké a pěstěné pokožky.

TIP PRO VÁS: Po holení můžete použít buď jen Vodu po holení Weleda, nebo jen Balzám po holení Weleda. Dokonalou péči pak docílíte použitím obou přípravků následně po sobě.


  • (1 ks) Skladem
320 Kč
Kategorie: Weleda
 

Certifikovaná přírodní kosmetika. Obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu NATRUE - garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky.

Smetanově jemný Balzám po holení Weleda je alternativou k výrazně tonizující Vodě po holení Weleda. Jemná kompozice čistých přírodních složek pěstí a zklidňuje citlivou pleť obličeje po suchém i mokrém holení.

Rostlinné oleje a vosky dodávají pokožce tuky, Aloe vera podporuje přirozenou regulaci vlhkosti. Výtažky z heřmánku a myrhy pomáhají předcházet zánětlivým projevům a zastavují drobná krvácení.

Po použití zanechává Balzám po holení Weleda pocit hebké a pěstěné pokožky.

Použití: Po holení lehce rozetřete malé množství balzámu po bradě, tvářích a krku.

Složení: Voda, alkohol, jojobový olej, kokosový olej, glycerin, betain, šťáva z Aloe Vera, bambucké máslo,  cetearyl glukosid, extrakt z heřmánku lékařského, myrhová pryskyřice (myrha), bílý včelí vosk, karagenan, křemičitan hořečnato-hlinitý, xantanová guma, kyselina mléčná, parfém*, limonen*, linalol*, citronelol*, benzyl benzoát*, benzyl salicylát*, geraniol*, citral*, kumarin*, farnesol*

*z přírodních éterických olejů

Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Teto stránka v rámci poskytování služeb a k analýze návštěvnosti používá cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.